Over mij

Persoonlijke achtergrond

Ik ben in 1972 geboren in Turkije, waar ik tot mijn 21e heb gewoond. Ik heb psychologie gestudeerd aan de Egeïsche Universiteit in Izmir (Turkije) en aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 1993 ben ik verhuisd naar Nederland. In 2001 ben ik bij de GGZ instelling Lentis gaan werken, waar ik
de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog en de opleiding tot psychotherapeut heb gevolgd. Tevens heb ik de opleiding tot cognitief gedragstherapeut en opleiding tot EMDR practitioner afgerond.  Ik heb op verschillende ambulante afdelingen met volwassenen gewerkt waaronder PsyQ Groningen zorgprogramma depressie. Daarnaast heb ik in de ouderenpsychiatrie gewerkt en ik heb 1 jaar ervaring op de kinder en jeugdpsychiatrie. In 2015 ben ik begonnen aan de opleiding tot klinisch psycholoog aan de PPO (Postmaster Psychologie Opleidingen) in Groningen. Naast mijn eigen praktijk ben ik nog werkzaam bij Lentis op de specialistische ambulante volwassenen psychiatrie in Stadskanaal. Ik heb een dag in de week onderwijs in het kader van de opleiding tot Klinisch Psycholoog.

Ik neem samen met diverse collega’s deel aan enkele intervisiegroepen en school me regelmatig bij door deelname aan opleidingen en congressen.

Ik heb ervaring met een breed scala aan klachten en problematiek. Psychotrauma en de invloed daarvan op de ontwikkeling en de psychische klachten is een doorgaand thema in mijn werk. Ik geloof erin dat iedereen de kracht en de wijsheid bezit die nodig is om verder te komen. Ik hecht veel waarde aan het opbouwen van een goede therapeutische relatie waarin je je veilig en geaccepteerd voelt. Er is een wederzijdse klik nodig om tot een goede samenwerking te komen.

Ik heb een passie voor het vak psychologie. Daarnaast hou ik veel van de natuur, van kunst en muziek. Schilderen is mijn hobby.

Mijn motto is: Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!

Privacy policy

iris-bordeau